25 Oct 2010

Saaremaa miniteaduspäevad - kelle uurimistöö saata või kes tahab minna?

Kutsume osalema Saaremaa Miniteaduspäevadel!

Saaremaa Miniteaduspäevad on neljandat korda toimuv üleriigiline õpilaste teaduskonverents, mis pakub laias vanusevahemikus noorteadlastele võimalust oma senitehtut teistega jagada, tagasisidet saada, kogemusi vahetada ning uusi teadmisi omandada. Miniteaduspäevad toimuvad 26.-28.
novembrini 2010 Kuressaares, Saaremaa Ühisgümnaasiumis.
Konverentsile oodatakse õpilasi, kes on 6.-12. klassis koostanud eakaaslasi huvitaval teemal uurimuse ja nõus seda tutvustama. Teretulnud on ka juhendajad ning kõik teised asjast huvitatud.

Sobivad uurimused mistahes valdkonnas. Tegemist ei pea olema viimaseni lihvitud süvateadusliku uurimistööga. Peaasi, et teema ja tulemused on originaalsed ning pakuvad kuulajatele huvi ja põnevust.

Uurimused esitatakse suuliselt või stendiettekandena. Kõik ettekanded saavad kogenud superviisoritelt tagasisidet ning silmapaistvamaid noorteadlasi tunnustatakse auhindade ja meenetega. Ettekannete teesid avaldatakse Miniteaduspäevade kogumikus. Osalejad saavad kuulata teadlaste loenguid ning kaasa lüüa töötubades, kus on võimalik oma käega teadusetegemist praktiseerida. Töised päevad lõpevad meelelahutuslike puhkeõhtutega.

Registreeruda saab 13. novembrini ja selleks vajalik ankeet ning lähem teave on üles pandud Saaremaa Ühisgümnaasiumi kodulehele:
www.syg.edu.ee/klassivalinetoo/miniteadus

Registreerimise ajaks peab olema selge, kes osaleb, milline on esitatava uurimuse teema ja ettekande vorm (suuline/stend).
Konverentsi toetavad Euroopa Sotsiaalfond, Haridus- ja teadusministeerium, Hasartmängumaksu nõukogu jt.

Indrek Peil, Saaremaa Miniteaduspäevade peakorraldaja

No comments:

Post a Comment