7 Sept 2010

TTÜ Tehnoloogiakoolis

Tule võta osa TTÜ Tehnoloogiakoolis toimuvatest kursustest!

Sügisel 2010 leiavad aset järgmised kursused:

Tootearendus ja disain“:

Toimumisperiood: 18.09.2010-04.12.2010, Tallinna Tehnikaülikoolis

Tegu on kursusega, kus loengutes ja töötubades tutvustatakse tootearendust, tootearenduse protsesse ja tehnoloogiaid ning inseneritööd. Räägitakse innovatsioonist, patentidest ja patentimisest, meeskonnatööst, tööstusdisainist ja ergonoomikast.

Praktilises osas teostatakse koos tiimiga projekt. Igal meeskonnal tuleb loengutes saadud teadmisi kasutades valmistada enda väljamõeldud toote prototüüp. Prototüüpe esitletakse TTÜ Spordihoones toimuva robotivõistluse Robotex publikule 4.detsembril 2010.

Antud kursusel saab osaleda maksimaalselt 5 kooli. Iga kool paneb välja 10.-12. klassi õpilastest 5-liikmelise võistkonna. Meeskonnas peab olema vähemalt 2 poissi ja 2 tüdrukut.

Kreemide valmistamise tehnoloogia : Kreemi koostisest karbi disainini“
Toimumisperiood: 25.09.2010-06.11.2010, Tallinna Tehnikaülikoolis
Kursuse raames antakse ülevaade salvidest, kreemidest, emulsioonidest ja muudest kosmeetikatoodetest, nende valmistamise tehnoloogiast ja kasutusalast.
Igaüks saab valmistada enda valitud koostisega erinevaid kreeme ning kujundada oma kreemidele tutvustava ja atraktiivse sildi.
Antud kursust on kaks, esimene on mõeldud eesti keelt kõnelevatele õpilastele ja teine vene keelt kõnelevatele. Mõlema kursuse sisu on täpselt sama.
Kõik kursused on ÕPILASTELE TASUTA!!! 

Lisaks kõigil kursuse läbinud õpilastel on võimalus omistada TTÜ tunnistus, mis sisseastumisel võib anda kuni ühe lisa konkursipunkti!


Täpsem info ja registreerimine aadressil http://tehnoloogiakool.ttu.ee/

Tule saa osake TTÜ-s õpitavatest võimalustest!

Ootame sinu küsimusi,
Tel. 620 3606
tehnoloogiakool@ttu.ee
http://tehnoloogiakool.ttu.ee/

Kui on huvilisi, siis andke kiiresti teada! paneme võistkonna kokku, ja hakkame õppima!

No comments:

Post a Comment