16 Apr 2024

Maailmakooli töötuba noortele

 Kutsume teie noori kahele tasuta üritusele, kus avame loomingulise lähenemise kaudu mitmekesisuse ja identiteedi teemasid. Mõlemad töötoad aitavad noortel luua oma maailmahariduslik loovtöö Maailmakooli noortekonkursile, ent see ei ole kohustuslik. Rohkem infot töötubade kohta on Maailmakooli veebis.

  • 17. aprillil kohtume gümnaasiumiõpilastega kell 15.30 KUMUs. Avame näitusega “melanie bonajo. Kui keha ütleb Jah+” kehalise identiteedi, füüsilise puudutuse ja intiimsuse teemasid ning otsime võimalusi, kuidas oma mõtteid loovalt väljendada. Registreerimine

Töötuppa on oodatud õpilased nii iseseisvalt kui koos õpetajaga, ent palume end kindlasti kirja panna. Julgustame töötubades osalema neid, kes plaanivad osaleda Maailmakooli noortekonkursil “Kildudest saab tervik” või on oma töö juba ära esitanud, aga ka neid, kes soovivad maailmahariduse teemadele lihtsalt loovalt läheneda. 

Küsimustega kirjutage palun Alissa Normanile alissa@mondo.org.ee.

Maailmakooli noortekonkurss “Kildudest saab tervik” tööde esitamise tähtaeg on 5. mai. Konkursile ootame osalema 7.-12. klasside õpilasi ükskõik mis formaadis loovtööga.

No comments:

Post a Comment