24. sept 2024

Eesti Loodusmuuseum kutsub lapsi 2024/2025. õppeaasta loodusringidesse!

 Meie loodusringides saavad lapsed veeta oma vaba aega huvitavalt ja kasulikult turvalises ning sõbralikus keskkonnas, saades samal ajal uusi teadmisi ja sõpru!

 

Eesti Loodusmuuseumi klubid käivad koos oktoobrist maini Eesti Loodusmuuseumis aadressil Tallinn, Lai tn 29a.  Matkad, külaskäigud ja eriüritused võivad toimuda ka eelnevalt kokkulepitud ajal väljaspool huviringi aegu. 

 

Klubi liikmemaks on sõltuvalt vanusegrupist ja kokkusaamiste kordadest 20 kuni 39 eurot kuus. NB! On alanud registreerimine 2024/2025 hooaja linna parimatesse huviringidesse! Huviringid alustavad tegevusega oktoobris.

 

Täpsemalt loe klubide tegevuste ja õppeplaanide kohta altpoolt. Lisaküsimuste korral võta ühendust e-posti teel taire.ehaver@loodusmuuseum.ee või mine ja uuri registreerumisvõimalusi meie kodulehet: https://loodusmuuseum.ee/et/huviharidus

 

 

Tillukeste teadlaste klubi

Tillukeste teadlaste klubis õpetame loodust avastama läbi põnevate mängude, tegevuste ja katsete. Klubis osalevad 4-7aastased lasteaialapsed ilma saatjata.

Avame kaks gruppi: saame kokku kaks korda kuus laupäeviti kell 11 ja 12.

Tillukeste teadlaste klubi tasu on kuupõhine - 20 eurot kuus.

 

Väikeste teadlaste klubi

Väikeste teadlaste klubi ootab 7-10aastaseid loodushuvilisi lapsi. Lapsed õpivad jälgima ja hindama loodust, ammutavad uusi teadmisi botaanikast, zooloogiast ja geoloogiast ning viivad läbi põnevaid laborikatseid.

Üks kord kuus korraldame väljasõidu või matka. Kohtume esmaspäeviti 14.30-16.00.

Osalustasu on 39 eurot kuus.

 

Noorte teadlaste klubi

Noorte teadlaste klubi on mõeldud 4.-6. klassi õpilastele. Noored omandavad oskuse vaadelda ja hinnata ümbritsevat loodust, saavad uusi teadmisi taimestikust, loomastikust ja geoloogiast ning viivad läbi praktilisi katseid laboritingimustes. Üks kord kuus korraldame väljasõidu või matka. 

Saame kokku kord nädalas kolmapäeviti kell 15.30-17.00.
Osalustasu on kuupõhine ja 39 eurot kuus.

 

Planeet A noored

Planeet A on ruum, kus iganädalaselt kohtuvad 7.-9. klassi noored. Arutleme maailma keskkonnateemade üle, arendame kriitilist ja süsteemset mõtlemist, õpime tundma meie planeedi elusloodust ja inimesi, teeme praktilisi katseid, külastame eksperte ja loome elukestvaid sõprussuhteid. Õppeaasta lõpuks valmib suuremat sorti ühisprojekt.

Kohtume kord nädalas, neljapäeviti 15.30-17.00.

Osalustasu on kuupõhine ja 39 eurot kuus.

 

Loodusring (venekeelne)

Venekeelses loodusringis saavad kokku 3.-5. klassi noored, kellele pakub huvi loodus ning kes tahavad meid ümbritsevast maailmast rohkem teada saada. Õpime, vaatleme, katsetame, teeme põnevaid projekte! Loodusringi juhendab Katerina Pesotski vene keeles, eestikeelsete terminitega.

Kohtume kord nädalas, teisipäeviti 16.15-17.45.

Osalustasu on kuupõhine ja 39 eurot kuus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar