24. sept 2024

Rahvusvaheline kursus "Ages of globalization"

 Jagame huvitavat võimalust liituda tasuta maailmaharidusliku inglisekeelse veebikursusega nimega “Ages of Globalisation”

Kursusel on omavahel lõimitud maailma ajalugu, ühiskonnaõpetus, tehnoloogiaõpetus ning loodus- ja täppisteadused. Kestliku arengu teemasid ja globaalseid väljakutseid käsitletakse ajaloolises võtmes võttes fookusesse UNESCO kultuuripärandi paigad ja lood, millest on tänapäeval palju õppida. 
Üks kursuse väärtuslik osa on ka igakuised otseülekanne vestlustunnid maailmatasemel ekspertidega erineval kestliku arengu teemadel. Enne otseülekannet saavad õpetajad ettevalmistava tunni materjale ning õpilased saavad koostada ja esitada oma küsimusi.

Kursus koosneb kokku 28 moodulist, iga mooduli juures on kuni 5 õppevideot ning lisatud on ka tunniplaan ja interaktiivsed ülesanded.


Kursuse sisu on mõeldud õpilastele alates 14. eluaastast. Kursus võib olla kasulik erinevate tundide rikastamiseks huvitavate materjalidega. 


Oma huvi kursuse vastu tuleb registreerida hiljemalt 25. septembril selle vormi kaudu.  Kursus algab oktoobrist. Rohkem infot leiate kursuse kodulehelt.


Ja need, kes on rohkem huvitatud otseülekanne vestlustest "UN at Your Doorstep" maailmatasemel eksperditega kestliku arengu teemadel, saavad registreerida ainult nendeks eraldi siin: https://www.agesofglobalization.com/live-sessions.  See on eriti hea võimalus õpilastele, kes plaanivad näiteks ÜRO matkel osaleda sel õppeaastal. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar